default_mobilelogo

     Pulse para ver el Certificado de Web de Interes Sanitario 

 

Online

Hi ha 60 convidats/des i cap membre en línia

Col·laboracions

 
Li informem que les dades de caràcter personal que vostè pugui facilitar en aquest formulari, s'incorporaran a un fitxer propietat de CENTRO de NEUROCIENCIAS (Dra. Pilar Mallada, N.I.F 39.313.037 B) amb la finalitat de gestionar la seva consulta, la relació administrativa i/o de serveis sol·licitats o contractats.
 
La informació personal obtinguda segueix les mesures de confidencialitat i integritat de la informació, d'acord amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i legislació aplicable.
 
L'informem també que, vostè pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Responsable en Protecció de Dades de CENTRO DE NEUROCIENCIAS,  Carrer Muntaner, 200, 6º 9ª, 08036 BARCELONA, o mitjançant el mateix formulari.
 
Aquest website no té ni accepta continguts publicitaris. No forma part de cap intercanvi de baners ni empra recursos de servidors gratuïts per a l'allotjament web. No té finançament aliè  ni cap conflicte d'interessos.