default_mobilelogo

Col·laboracions

 
El Centre de Neurociències està especialitzat en la salut mental, entenent la salut segons les indicacions de la OMS, com un model integral de benestar bio-psico-social  i no tan sols d'absència de malaltia. Està format per un equip multidisciplinar de professionals en psiquiatria, psicologia, neuropsicologia i consultoria en neurologia; amb això l’abordatge de les diferents patologies es realitza d'una forma especialitzada, individualitzada, completa i integral. 
 
El Centre està dirigit a l'avaluació, diagnòstic i tractament de totes les patologies psiquiàtriques: psiquiatria de l'adolescència, de l'adult i geriátrica, psiquiatria legal i psicofarmacologia de l'embaràs, així com a l'atenció psicològica aplicada als trastorns psiquiàtrics i a la psicologia de la salut.
 
El diagnòstic de les malalties psiquiàtriques, es realitza seguint el “Manual diagnòstic i estadístic dels trastorns mentals” (DSM-IV-TR).
 
El manual DSM-IV-TR és fonamentalment similar al sistema de “Classificació Estadística Internacional de Malalties i Problemes de Salut Relacionats” (CIE) de la OMS. Ambdues són les classificacions psiquiàtriques més importants a nivell mundial i permeten establir un llenguatge comú entre tots els professionals de la salut a l'espera de la pròxima actualització de diagnòstic psiquiàtric a través del DSM V. 
 
En aquesta web i especialment en la secció de Diagnòstic i Tractament, trobaran informació sobre els criteris mèdico-psiquiàtrics del Centre de Neurociencies. Aquesta informació pot complementar però mai reemplaçar la relació metge pacient. En cas de dubte cal consultar sempre amb el psiquiatre de referència. 
 
Horaris:
El Centre de Neurociències està situat en el centre de Barcelona a una zona de fàcil accés i amb excel·lents comunicacions. Estem a la seva disposició de dilluns a dijous  de 9 a 14 i de 15:30 a 20:30, telèfon 93 201 18 66.
 
 
Dra. Pilar Mallada Porta
Metgessa Psiquiatra
Directora del Centre de Neurociències